Приклад технологічної карти стравиПриклад технологічної карти страви

0 Comment

Технологічна карта на продукцію громадського харчування документ, що містить рецептуру та опис технологічного процесу виготовлення продукції, оформлення та подачі страви (виробу).

у якій послідовності виконуються операції; з якою періодичністю необхідно виконувати операції (при повторенні операції більше одного разу); скільки витрачено часу виконання кожної операції; які необхідні інструменти та матеріали для виконання операції.

Технологічну карту складають для типових позицій меню, які готують за затвердженим для громадського харчування збірником рецептур. … У ТК вноситься:

  • Інформація про інгредієнти, які потрібні для приготування страви чи напою.
  • Кількість інгредієнтів.
  • Опис процесу приготування.
  • Опис оформлення та подачі страви.

Збережена копія