Санпін м'ясопереробкаСанпін м'ясопереробка

0 Comment

З 1 березня 2023 року набувають чинності нові СанПіН 2.1.3684-21, в яких містяться в тому числі санітарно-епідеміологічні вимоги до утримання міських територій, питного водопостачання, повітря та житлових приміщень. З цього ж моменту буде скасовано СанПіН 2.1.2.2645-10 та низку інших документів.

Санітарні правила та норми, або СанПіНи, це стандарти, які забезпечують санітарно-епідеміологічний добробут людей. Вони спрямовані на збереження та зміцнення здоров'я людини та покращення якості життя. В основі СанПіНів – результати багаторічної практики та наукових досліджень.

З 1 вересня 2023 року набувають чинності оновлені санітарні правила та норми СанПіН 3.3686-21 "Санітарно-епідеміологічні вимоги щодо профілактики інфекційних хвороб" Оновлені правила об'єднали кодифіковані вимоги 58 діючих санітарних правил щодо профілактики інфекційних хвороб.