Залік санмінімумуЗалік санмінімуму

0 Comment

Що таке санмінімум

  • повний медичний огляд решта мінімального переліку аналізів, флюорографії, відвідування вузьких спеціалістів. …
  • гігієнічна підготовка – лекції на тему гігієни та епідеміології;
  • атестація – відмітка про проходження атестаційного випробування також заноситься в особисту медкнижку працівника.

Запитання для працівників підприємств комунального харчування. … Проходження гігієнічного навчання та атестації

  • Інструктаж.
  • Рентген-знімок грудної клітки.
  • Аналіз крові, сечі, калу.
  • Здачі мазка.
  • Відвідування стоматолога, дерматолога.

· Для посадових осіб та працівників організацій, діяльність яких пов'язана з виробництвом, зберіганням, транспортуванням та реалізацією м'ясо-молочної та кремово-кондитерської продукції, дитячого харчування, харчування дошкільнят – 1 раз на рік; · Для інших категорій працівників – 1 раз на 2 роки.