Що таке санмінімум
- повний медичний огляд решта мінімального переліку аналізів, флюорографії, відвідування вузьких спеціалістів. …
- гігієнічна підготовка – лекції на тему гігієни та епідеміології;
- атестація – відмітка про проходження атестаційного випробування також заноситься в особисту медкнижку працівника.
Запитання для працівників підприємств комунального харчування. … Проходження гігієнічного навчання та атестації
- Інструктаж.
- Рентген-знімок грудної клітки.
- Аналіз крові, сечі, калу.
- Здачі мазка.
- Відвідування стоматолога, дерматолога.
· Для посадових осіб та працівників організацій, діяльність яких пов'язана з виробництвом, зберіганням, транспортуванням та реалізацією м'ясо-молочної та кремово-кондитерської продукції, дитячого харчування, харчування дошкільнят – 1 раз на рік; · Для інших категорій працівників – 1 раз на 2 роки.